Labākais Galaxy Note 9 ekrāna aizsargs 2020. gadā
Iepazīstieties ar labāko Galaxy Note 9 ekrāna aizsargu 2020. gadā. Nesen esmu saskāries ar Galaxy Note 9 ekrāna aizsargu, kuram bija diezgan labas atsauksmes, tāpēc nolēmu pamēģināt. Uz ekrāna ir ļoti maz plankumu, un tas ir izturīgs arī pret skrāpējumiem, man ir laba pieredze ar šo produktu līdz šim brīdim. Tāpēc es domāju, ka tas ir vislabākais cenas / veiktspējas produkts, ko varat iegūt par šo cenu kronšteinu.
Tagad diena, kad vispirms iegādājaties jebkuru galveno tālrunivisi apsver iespēju uz tā izmantot ekrāna aizsargu. No mana viedokļa, ja jūs plānojat ieguldīt summu USD 1000 par labāko tālruni, jums jāpārliecinās, ka tā kalpo ilgāk. Zemāk norādītajā sarakstā uzziniet labāko Galaxy Note 9 ekrāna aizsargu 2020. gadā.
- Samsung Galaxy Note 9 piederumi
- 7 labākie Galaxy Note 9 gadījumi
- Labākais Galaxy Note 9 bezvadu lādētājs
- Labākā Samsung Galaxy S8 dokstacija
Top 5 labākie Galaxy Note 9 ekrāna aizsargi Amazon 2020
Lai aizsargātu tālruni pret skrāpējumiem, pilieniem, putekļiem, izmēģiniet kādu no tālāk norādītajiem labākajiem Galaxy Note 9 ierīces ekrāna aizsargiem.
Labākais Galaxy Note 9 ekrāna aizsargs: LK
Lai iegūtu vislabāko ekrāna aizsardzību, vēlaties dotiesar LK 9. piezīmes ekrāna aizsargam. Šis stikls, ko ražo izcils 9H rūdītais stikls, nodrošina perfektu skārienekrāna jutīgumu, kā arī izturību pret skrāpējumiem un sadrupināšanu. Ja nejauši nolaižat 9. piezīmi, jums nevajadzētu saņemt ekrāna aizsargu paliekas.
I-Blason Galaxy Note 9 korpuss ar ekrāna aizsargu
Bez stūra griešanas dizains un tehniskās specifikācijasiebūvēts jūsu Samsung Galaxy 9. piezīmē, vislielākā pieprasījuma aizsardzība ir vienāda pēc apjoma un tālredzības. Tātad es-blason darbojas lietu opciju, aizsardzības līmeņu, stila un funkciju diapazonā. Pilna ķermeņa izturīgs, skaidrs bufera korpuss ar iebūvētu ekrāna aizsargu Samsung, kas piedāvā 9. piezīmi.
9. labākā piezīme: Pilna korpusa korpuss ar iebūvētu ekrāna aizsargu: Korpuss
Unicorn Beetle Pro un izturīgā stila korpussir izstrādāti ar iebūvētu ekrāna aizsargu, lai pasargātu ierīci no skrāpējumiem, nokrišņiem, putekļiem utt. Ja jūs interesē, komplektā ietilpst arī izvēles jostas skavas apvalks. Jūs varat saņemt šo lietu tikai par 28 ASV dolāriem tieši no Supcase, kur atradīsit arī četrus citus lietu stilus.
TAURI labākais Galaxy Note 9 ekrāna aizsargs 2020. gads
Tiek izgatavots Galaxy Note 9 ekrāna aizsargsno pastiprināta rūdīta stikla. Tam ir 9H cietība, kas uztur ekrāna skaidrību. Tas palīdzēs aizsargāt 9. piezīmes ekrānu no skrāpējumiem, putekļiem un ārējiem triecieniem. Šis 9. piezīmes stikla ekrāna aizsargs ir īpaši dzidrs ar pārsteidzošu 95% gaismas iespiešanās koeficientu, kas ir labākais salīdzinājumā ar plastmasas ekrāna aizsargiem.
ESR 9. piezīme. Ekrāna aizsargs
Ja jūs bieži izmantojat savu galaktikas 9. piezīmi lieliskajāārā ESR ir labākais, kam piemīt atspīduma īpašības, un tas ir noderīgi, lai bez problēmām saskatītu 9. piezīmes displeju tiešos saules staros. Šī 9. piezīme rūdīta stikla pārklāj tālruņa priekšpusi. Tas laika gaitā novērsīs mazākas skrambas un samazinās arī plankumus. Šis Galaxy Note 9 ekrāna aizsargs aizsargā ierīci no skrāpējumiem, putekļiem, pilieniem un ikdienas lietošanas.
Beidziet labāko galaktikas 9. piezīmes ekrāna aizsargu sarakstu. Kurš ir jūsu iecienītākais Galaxy Note 9 ekrāna aizsargs no iepriekš norādītā saraksta? Dalieties ar mums komentāru lodziņā.